skip to Main Content
Dansk Lean Forum
System Til Continuous Improvement – Findes Det?
Senest opdateret 13. juni 2019

Findes der et system til systematisk continuous improvement?

Peter har sendt en kommentar til Dansk Lean Forum:

Hej, jeg er i gang med et projekt omkring “Continuous Improvement” I forbindelse med det søger jeg efter et system man kan benytte til at håndtere løbende forbedringer i virksomheder. Dvs. et system hvor medarbejdere kan indtaste ideer til løbende forbedringer, hvor det så skal være muligt at kunne se status og div. andre informationer omkring de forskellige indslag som kommer. Har søgt en del rundt på nettet, men har ikke rigtig fundet det. Ville høre om I har nogle erfaring eller tanker om hvordan man kunne bygge sådan et system eller om det evt. er nogle som tilbyder sådanne systemer.

Hvis du kan hjælpe Peter, så skriv endelig en kommentar til dette indlæg – klik på “Comments” under dette indlæg.


Dansk Lean Forum:
Vil I have også fuld effekt af Lean? Målstyring i ledelsescockpit, minimumsmål, sprint, fra hamster- til forbedringshjul…

Vi har hjulpet Toyota. Vil du også høre om Flexkoms metoder? >


Der er en kommentar til indlægget
 1. Hej Peter,
  Jeg er generel modstander af IT-baserede systemer til problemløsning. Dette skal selvfølgelig ses i det perspektiv, at det skal være muligt at køre med mere praktiske værktøjer (løbende forbedringer i et globalt projekt bør nok ske via et IT-værktøj).
  Med et praktisk system mener jeg, at teamet der skal stå for forbedringerne bør strukturere deres løbende forbedringer ex. via en whiteboard tavle. Her skal de sammen prioritere mellem alle indkomne forslag (kan ske via 2-3 parametre (effekt/pris/sikkerhed)) og udvælge de 3-6 forbedringsforslag som der skal arbejdes med. Alle øvrige forslag får ikke fokus. Når de 3-6 forslag er udført, kører man så en ny prioritering og udvælgelse. Dette praktiske system er synligt, effektfuld, praktisk, tidsbesparende og billigt.
  Det vil overraske mig, hvis der ikke er udviklet noget amerikansk software til håndtering af løbende forbedringer.
  Prøv at søg på Google.
  Mvh
  Mikkel Smith, http://www.flexkom.dk

Skriv gerne en kommentar!

Back To Top
Inden du forlader os...
Corona-tilbud:
Halv pris på Lean Manager!
Lean Manager Green Belt - du kan starte i dag!
Inkl. bog, videoer... 100% selvstudie eller selvstudie kombineret med 4 kursusdage (i efteråret). Inkl. projekt og eksamen med ekstern censor fra SDU.
Se Lean Manager tilbud
Pris Lean Manager fra kr. 2.475 inkl. projekt og eksamen!
close-link
%d bloggers like this: