skip to Main Content
Dansk Lean Forum
Lean Konsulenter Søges
Senest opdateret 13. juni 2019

Lean konsulenter søges til Flexkom

Flexkom søger erfarne og dygtige Lean konsulenter til at løse opgaver inden for Lean. Opgaverne omfatter bl.a. undervisning/kurser, hands-on support og implementering, værktøjsudvikling, evt. salg mm. Derudover skal du være en dygtig kommunikator og god til projektstyring.

Om Flexkom

Flexkom er en dansk konsulentvirksomhed med fokus på implementering af Lean i alle typer af danske virksomheder. Overskriften er optimering af processer og flow igennem en praktisk og involverende tilgang til værktøjerne. Vi arbejder både i små og store virksomheder og med Lean i alle brancher.
Flexkom er bl.a. kendt for at have gratis værktøjer på hjemmesiden, for denne blog (Dansk Lean Forum), for vores Flexkom Lean Akademi – og ikke mindst for vores praktiske tilgang til Lean. Flexkom kan fremvise en meget attraktiv referenceliste!

Flexkom er i dag en netværksforretning bestående af selvstændige konsulenter med spidskompetencer indenfor Lean og relaterede kompetenceområder.

Jobkrav

Læs mere på Flexkoms hjemmeside om vores forventninger til dig: Lean Konsulent >

Bliv en del af en spændende organisation

Du bliver en del af Flexkom. En netværksorganisation hvor du forbliver selvstændig og fastholder den frihed du søger som selvstændig, men hvor du samtidigt bliver en del af et stærkt og forpligtende netværk præget af samarbejde, viden, synergieffekter og kompetencer.
Du får adgang til en unik markedsføringsplatform og salgskanal.

Spørgsmål

Har du spørgsmål kan du ringe til Mikkel Smith på 5152 5811 eller skrive til ms@flexkom.dk

Skriv gerne en kommentar!

Inden du forlader os...
Gør som 7.000 andre Lean-entusiaster - tilmeld nyhedsbrev
Få nyt om Lean, rabat på kurser og meget andet!
Gratis - kan afmeldes med ét klik i nyhedsbrevet!
close-link
Back To Top