skip to Main Content
Dansk Lean Forum
Kursus I Effektiv Mødeledelse
Senest opdateret 13. juni 2019

Nyt kursus i effektiv mødeledelse!

Flexkom Lean Akademi har netop lanceret et nyt kursus i Effektiv Mødeledelse. Der er tale om en praktisk dag, hvor vi fokuserer på, hvordan vi kan vende mødekulturen i virksomheden. Mange møder opleves som ”spild af tid”, og ikke som vedkommende og effektive møder.

Hvad koster ineffektive møder?

Har du nogensinde regnet på, hvad ineffektive møder koster virksomheden? Forestil dig et møde på 4 timer med 10 deltagere. Mødet er ustruktureret, mødedeltager kommer for sent, nogle sms’er eller forlader lokalet for at snakke i telefon, der træffes ingen konkrete beslutninger, der er ingen ansvarsfordeling… Det svarer til 40 timers spildtid – eller til 1 persons arbejde i en hel uge!

Desuden er der en række afledte konsekvenser: dårlige, forkerte eller ingen beslutninger, ekstra omkostninger ved fejlvurderinger og/eller lappeløsninger, tidsspilde ved at holde nye, ineffektive møder og uengagerede og frustrerede medarbejdere.

Indhold på kursus

På kurset får du konkrete værktøjer til at ændre på disse faktorer, så du kan være med til at ændre mødekulturen i jeres virksomhed. Vi kommer rundt om:

  • Forventningsafstemning omkring mødekulturen
  • Mødetyper
  • Roller og ansvar hos mødelederen, referenten og deltagerne
  • Mødeforberedelse og –indkaldelse
  • Køreplan for det ideelle møde
  • Kommunikationen på selve mødet
  • Håndtering af ”besværlige” mødedeltagere
  • Referater og fastholdelse af beslutninger

Du får nogle konkrete checklister med hjem, der hjælper dig til at gøre dine møder mere effektive – både før, under og efter de er afholdte. Det er en fordel, hvis mødelederen og referenten deltager sammen på kurset.

Læs mere om kurset:
Kursus i Effektiv Mødeledelse >

Skriv gerne en kommentar!

Inden du forlader os...
Gør som 7.000 andre Lean-entusiaster - tilmeld nyhedsbrev
Få nyt om Lean, rabat på kurser og meget andet!
Gratis - kan afmeldes med ét klik i nyhedsbrevet!
close-link
Back To Top