skip to Main Content
Dansk Lean Forum
Senest opdateret 11. december 2020

Flexkom har samlet alle kurser – og flere – på Flexkom Lean Akademi

Flexkom har siden 2006 gennemført åbne Lean kurser for mange private og offentlige arbejdspladser. Vores styrke er den praktiske tilgang og det er også den feedback langt de fleste kursister roser os for. Vores hjemmeside flexkom.dk har haft et bredt fokus. Den har både handlet om Lean generelt (meget information), der har været gratis adgang til download af Lean-værktøjer, om Lean konsulentbistand og om Lean kurser.
Vi besluttede sidste efterår at flytte vores kursusdel til en ny hjemmeside. Dels for at give en skarpere profil og dels for at gøre søgning efter kurser lettere for virksomheder. Det resulterede i starten af 2011 i en ny side – Flexkom Lean Akademi. Her har vi samlet hele vores kursuskatalog. Derudover har vi lagt kurser og uddannelser ud som afholdes af samarbejdspartnere. Det gør vi for at give de besøgende et samlet overblik, frem for at de skal søge på flere forskellige sider for at finde det rette Lean kursus eller den rette Lean uddannelse.
På Flexkom Lean Akademi finder du derfor allerede i dag en række Lean kurser og Lean uddannelser. Men vi arbejder pt. på at gøre udbudet af kurser indenfor Lean, personlig effektivitet og ledelse større. Så der vil løbende blive tilføjet kurser og uddannelser til siden.

Af Mikkel Smith
Link til Flexkom Lean Akademi: Lean Kursus >


Dansk Lean Forum:
Hvor langt er I med Lean fra 0-100%?

Få svaret på 9 spørgsmål >


Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv gerne en kommentar!

Back To Top