skip to Main Content
Dansk Lean Forum
Kursus I Lean Administration
Senest opdateret 13. juni 2019

Praktisk kursus i Lean Administration

Mange organisationer har svært ved at komme i gang med Lean i administrationen. Og af dem der kommer i gang har mange svært ved at fastholde momentum. Luftet går meget hurtigt ud af ballonen og investeringen i Lean betaler sig måske aldrig tilbage.
Hvorfor?
Der kan være mange svar. Men jeg oplever ofte at det skyldes en manglende tilpasning af Lean til administration. Eks. hvis man anvender de klassiske spildtyper med overproduktion, lager, unødvendige bevægelser osv. Når medarbejdere i administration ser disse typer spild tænker mange af dem – Lean er fra og for produktion – ikke for mig. Eller også hvis man kommer blæsende med kortlægninger af administrative flow med stopure og opgørelse af lagerniveauer. Igen…ikke tilpasse virkeligheden! I langt langt de fleste administrative processer er man maksimalt kun klar til post-it kortlægning (brown paper).

Tilpasning til administration er vigtigt

Det afgørende punkt for Lean i alle typer af processer er ejerskab. For at opnå ejerskab i administrationen skal Lean tilpasses til administration – og til den organisation Lean skal anvendes i.
Hvis du vil have et godt afsæt for din Lean proces i administrationen skal du deltage på Flexkom Lean Akademis Lean kursus i administration. Her får du netop den praktiske vinkel og 100% tilpasningen til administration.
God fornøjelse!

Skriv gerne en kommentar!

Inden du forlader os...
Gør som 7.000 andre Lean-entusiaster - tilmeld nyhedsbrev
Få nyt om Lean, rabat på kurser og meget andet!
Gratis - kan afmeldes med ét klik i nyhedsbrevet!
close-link
Back To Top